Rosenkildevej 97 - Slagelse

Rosenkildevej 97 er et botilbud i Slagelse til borgere med varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der bor i alt 30 borgere i alderen 18 til 67 år.

Rosenkildevej 97 består af 6 sammenhængende huse. De 5 af husene: Hus B, Hus C, Hus D, Hus E og Hus F indeholder hver 6 selvstændige lejligheder og har hver et fælles køkken/alrum.

Det 6. hus: Hus A er til administrationen med kontor og mødelokale.

Fælles for alle 30 lejligheder er, at der er et indendørs café-område til fælles aktiviteter. Udendørs har vi en dejlig have med trampolin, delvist overdækkede terrasser, stisystem, motionsredskaber, bålplads, skulpturer, frugttræer, gynger, kørestolsgynge, piletunnel og højbede med krydderurter.

Vi har særligt fokus på sansestimuli og kommunikation:

  • Vi arrangerer musik med spillemand
  • Vi har massage/spa-rum
  • Vi arbejder med totalkommunikation, herunder med billedmateriale og tegn-til-tale for at styrke borgernes trivsel og mulighed for selvbestemmelse
  • Vi arbejder med særligt tilrettelagt taktil kommunikation og pejlemærker samt naturlige objektreferencer målrettet til borgere med døvblindhed
  • Der skabes en individuel dagsrytme, som sikrer genkendelighed i hverdagen.

Vi kan lide at holde fester. Beboerne og personalet i de forskellige huse har tradition for på skift at arrangere en fest og invitere dem, der bor i de andre huse. F.eks. ”årstids”-fester såsom fastelavnsfest, påskehygge, Skt. Hans aften, halloween-uhygge, julehygge m.m.

Her er link til:

Ydelseskatalog Rosenkildevej 97 (pdf - nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 2. juli 2021