Vejsgård Alle - Vemmelev

Vejsgård Alle er et botilbud for borgere med nedsat psykisk funktionsevne. Stedet blev bygget og stod færdigt i marts 2014. På Vejsgård Alle er der plads til 20 borgere, der hver især har deres eget lille rækkehus. Rækkehusene indeholder lille entre, tekøkken og stue, soveværelse og badeværelse med egen vaskemaskine og tørretumbler. Rækkehusene er på 56 m2, to af dem er dog lidt større og måler 68 m2.

Borgerne der bor på Vejsgård Alle har alle mulighed for at spise sammen med de øvrige borgere i fælleshuset. Der er to fælleshuse på Vejsgård Alle og i hvert fælleshus er der en fællesstue og et fælleskøkken pr. 5 borgere. Her hjælper borgerne til med at tilberede dagens ret, de er også med til at handle ind i lokalbutikkerne. Til dette støtter personalet den enkelte i forhold til hvad den enkelte magter. Der lægges op til inklusion, med- og selvbestemmelse.

Alle har mulighed for at have indflydelse på fælleshuset, hvad der skal spises, hvilke aktiviteter der skal foregå osv. Borgerne beslutter husreglerne sammen i fællesskab.

For at få det optimale ud af at bo på Vejsgård Alle skal man selv kunne gå eller transportere sig på anden vis fra egen bolig til fælleshuset.

Vejsgård Alle ligger i Vemmelev, som er en lille landsby tæt på Slagelse og Korsør. Byen har en Daglig Brugs og en Netto, pizzeria, frisør, hæveautomat, kirke, helsekostforretning og sportshal.

Der er direkte busforbindelser fra Vemmelev til Slagelse.

Der er vågen nattevagt på Vejsgård Allé.

Her er link til:

Ydelseskatalog Vejsgård Allé. (pdf - nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 4. maj 2021